اخبار

نشست اصحاب رسانه بخش صحرای باغ با رییس دادگاه بخش

دیده بان نیوز
همزمان با هفته قوه قضائیه؛
*نشست دوستانه اصحاب رسانه با نماینده برتر قوه قضائیه در بخش صحرای باغ برگزار شد*

همزمان با هفته قوه قضائیه، رئیس دادگاه عمومی بخش صحرای باغ در نشستی دوستانه با اصحاب رسانه بخش ، ضمن تشریح فعالیت‌های این حوزه، از دستاوردهای مهمی چون سازش و صلح خانوادگی و پیشگیری از جرم و جنایت در بخش خبر دادند.

شنبه, ۷تیر ۱۴۰۴
نویسنده: احمدرسولی خبرنگار دیده بان نیوز

به گزارش دیده بان نیوز به مناسبت هفته قوه قضائیه نشست همدلی باخبرنگاران بخش صحرای باغ با رئیس دادگاه عمومی بخش صحرای باغ امروز شنبه هفتم تیرماه در محل این دادگاه برگزار شد.

در این نشست دوستانه بهرامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر بهشتی، معمار دستگاه قضایی و ۷۲ تن از یاران ایشان، شهدا و سرداران شهید جنگ تحمیلی بخصوص سرداران شهید حمله بزدلانه اسراییل، هفته قوه قضاییه را به همکاران قضایی و اداری و مردم همیشه بیدار بخش صحرای باغ تبریک گفت.

وی در ادامه با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی و جهادی همکارانش در مواجهه با حجم بالای پرونده‌ها، کمبود امکانات و نیروی انسانی، بر اهمیت اجرای سند تحول قضایی و مأموریت‌های محول شده تأکید کرد.

رئیس دادگاه عمومی صحرای باغ به فعالیت‌های حوزه قضایی این بخش اشاره کرد و گفت: ماهانه هشتاد تا صد پرونده به مجموعه قضایی بخش وارد میشود که بیشترین آن مربوط به اختلافات خانوادگی و ملکی است که بیشترآن به صلح و سازش ختم می کردد.

رئیس دستگاه قضای بخش صحرای باغ از نا آگاه بودن مردم در امر شکایت و قضاوت کله مند بود که خواستار دقت و مطالعه مردم در این ضمینه شد

بهرامی
رئیس دادگاه عمومی بخش با اشاره به تلاش‌های دادستان و مجموعه قضایی، بر اهمیت اجرای عدالت، پیشگیری و اصلاح تأکید کرد و گفت: از تمامی همکاران و دستگاه‌های مرتبط می‌خواهم تا در راستای تحقق اهداف قضایی و خدمت به مردم، همت مضاعف داشته باشند.
وی خودکشی چند تن از افراد عمادشهری را بدترین خاطره خود از دوران خدمتش در این بخش یاد کرد.

درپایان خبرنگاران بخش سوالاتی را مطرح که آقای بهرامی با حوصله و شفاف جوابگو بودند.

دکتر سیاوش ستاری مدیر رسانه صدای صحرا و خبرنگار فارس . احمدرسولی از رسانه خبری دیده بان نیوز . محمد دوزنده مدیر کانال نگاه نو و اقای بهمنی مدیر کانال میده و حیدر صفری از کانال میرشکال در این نشست صمیمانه حضور داشتند.

https://www.didebani.com/?p=12801

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورتی که ایمیل ندارید از این مدل استفاده کنید: a@b.com